AM CREAT

Am creat singurul concept de fitness anti aging din România, Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept, devenit pentru mulți un stil de viață, concept care asigură organismului PREVENȚIE, PROTECȚIE și EDUCAĂIE. Marca înregistratăa, conceptul este alternativa 100% anti îmbătrânire de cea mai bună calitate fără a folosi potențialul nesigur al terapiilor de substituție hormonală și al pilulelor minune. Conceptul Cardio Mix își îmbunătățește modul de viață cu acțiuni reale și realizabile, implicit prin adoptarea ca stil de viață a conceptului Cardio Mix elimini problemele legate de greutate și își îmbunătățești vizibil starea de sănătate, reduci costurile radical atât la nivel individual cât și familial eliminând lucrurile și acțiunile inutile din viața ta. Am creat singul Centru de Excelență în Fitness pentru Prevenția și Întreținerea corporală.

Centrul de Excelență Cardio Mix si conceptul Cardio Mix în esență sunt Revizia și Reformarea Mașinăriei tale!

 

cardio-mix-fitness-anti-aging

PSIHOLOGIE, NUTRIȚIE,

CONSILIERE, COACHING,

PREGĂTIRE PSIHO-FIZICĂ,

SLĂBIRE,

CERCETARE ȘTIINȚIFICĂ,

ANTRENAMENT PERSONALIZAT

STARE DE BINE=SĂNĂTATE,

DISTRACȚIE, AVENTURĂ, ANDURANȚA, EXPEDIȚIE, REFORMARE, IDENTIFICAREA PROPRIEI IDENTITĂȚI

 

EDUCAȚIE SI CERCETARE ȘTIINȚIFICĂ 

CERCETAREA STIINȘIFICĂ face parte din cariera mea. Conceptul Cardio Mix Fitness Anti Aging este recunoscut la nivel mondial. Beneficiile stilului de viață Cardio Mix vin în urma unui proces îndelungat de studiu asupra mașinăriei umane, ținând cont de o multitudine de cunoștințe aprofundate și de patrimoniul genetic al organismului uman. În urma acestui studiu am demonstrat clar impactul și efectele alimentației și stilului de viață asupra mentalității și implicit asupra organismului. Datorită factorilor ambientali și psihologici modul nostru de viață trebuie să devină individualizat. Concluzia cercetării științifice: ”Asocierea dietei hipocalorice cu programul concept CARDIO MIX a adus schimbarea aspectului fizic cât și a stării de sănătate a persoanelor respective.”Adding CardioMix training program to a hypo-caloric diet  increases the weight loss and especially body remodeling process , with positive consequences on maintenance  the newly acquired weight once the diet is stopped.

Lucrarea științifică a fost selectată pentru publicare de editura de specialitate Medimond.

cam

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Am creat in 2017 Conceptul de SENZORIAL MIXOTERAPIE (concept propriu de recuperare pre și post operatorie)

La Centrul de Excelență Cardio Mix am creat propriul meu concept de refacere și recuperare: Senzorialmixoterapie. Sportul este considerat un fenomen social și are la baza competiția. Atleții (în general sportivii de performanță, dar și cei amatori) sunt supuși unor antrenamente dure iar sportul (indiferent de intensitatea cu care este practicat sau tipologia lui) lasă și ”efecte secundare”, unul dintre ele fiind accidentările cu frecvență crescută. Recuperarea (cât și cea pre sau post operatorie) este un proces de lungă durată (după caz fiind determinat de natura accidentării sau operației) și trebuie tratat cu maxima seriozitate atât de terapeut cât și de sportiv.

dsc05646dsc08883

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *