AM CREAT

Am creat singurul concept de fitness anti aging din Romania, Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept, devenit pentru multi un stil de viata, concept care asigura organismului PREVENTIE, PROTECTIE si EDUCATIE. Marca inregistrata, conceptul este alternativa 100% anti imbatranire de cea mai buna calitate fara a folosi potentialul nesigur al terapiilor de substitutie hormonala si al pilulelor minune. Conceptul Cardio Mix iti imbunatateste modul de viata cu actiuni reale si realizabile, implicit prin adoptarea ca stil de viata a conceptului Cardio Mix elimini problemele legate de greutate si iti imbuntatatesti vizibil starea de sanatate, reduci costurile radical atat la nivel individual cat si familial eliminand lucrurile si actiunile inutile din viata ta. Am creat singul Centru de Excelenta in Fitness pentru Perventia si Intretinerea corporala.

Conceptul Cardio Mix este Revizia si Reformarea Masinariei tale!

cardio-mix-fitness-anti-aging

PSIHOLOGIE, NUTRITIE,

CONSILIERE,COACHING,

PREGATIRE PSIHO-FIZICA,

SLABIRE,

CERCETARE STIITIFICA,

ANTRENAMENT PERSONALIZAT

STARE DE BINE=SANATATE,

DISTRACTIE,AVENTURA,ANDURANTA, EXPEDITIE, REFORMARE,

IDENTIFICAREA PROPRIEI IDENTITATI

 

CERCETAREA STIINTIFICA face parte din cariera mea. Conceptul Cardio Mix Fitness Anti Aging este recunoscut la nivel mondial.Beneficiile stilului de viata Cardio Mix vin in urma unui proces indelungat de studiu asupra organismului tinind cont de o multitudine de cunostinte aprofundate si de patrimoniul genetic al organismului uman. In urma acestui studiu am demonstrat clar impactul si efectele alimentatiei si al stilului de viata supra mentalitatii si implicit asupra organismului, datorita factorilor ambientali si psihologici modul nostru de viata devine  individualizat.Concluzia cercetarii stiitifice – ”Asocierea dietei hipocalorice cu programul concept CARDIO MIX a dus schimbarea aspectului fizic cât și a stării de sănătate a persoanelor respective.”Adding CardioMix training program to a hypo-caloric diet  increases the weight loss and especially body remodeling process , with positive consequences on maintenance  the newly acquired weight once the diet is stopped.”Lucrarea stiintifica a fost selectata pentru publicare de editura de specialitate Medimond.

cam

 

 

 

         CONSILIERE IN STIL DE VIATA – nu iti pot spune secretul vietii sau al dietei minune,pentru ca nu le detine nimeni! Dar poti afla stand fata in fata cu mine, adevarul despre hrana, cum sa traiesti cu adevarat, cum sa cresti o familie frumoasa  si sanatoasa, cum sa ai o viata echilibrata. Si aste este doar inceputul.

PROGRAM ANTRENAMENT INDIVIDUAL PERSONALIZAT – in antrenamentul individualizat totul este despre tine. Scanerul meu stie sa te motiveze, sa te antreneze.30-  40-60 sunt minutele in care corpul tau lucreaza doar pentru mine, iau eu doar pentru el.

1

ANTI STRESS .Ce spun clientii: ”am descoperit echilibrul perfect in viata mea – Cardio Mix, combinatia perfecta pentru cineva care nu are timp”

jo-bonila

TERAPIE MOTIVATIONALA – când ați înțeles că viața și sănătatea sunt de nepretuit, atunci ați făcut primul pas, cel mai important pas spre o viață mai bună. Pentru mentinerea motivatiei trebuie sa lucrati cu un specialist care sa monitorizeze starea dumneavoastra fizica si psiho-fizica.

pic-333

 

 

 

 

 

KINETOTERAPIE, RECUPERARE PRE SI POST OPERATORIE 

Sportul este considerat un fenomen social deoarece are la baza competitia. Atletii, si in general sportivii de performanta, sunt supusi unor antrenamente dure iar sportul (indiferent de intensitatea cu care este practicat sau tipologia lui) lasa si ”efecte secundare”, unul dintre ele fiind accidentarile cu frecventa crescuta.Recuperarea pre sau post operatorie este un proces de lunga durata (fiind determinat de natura accidentarii sau operatiei) si trebuie tratat cu maxima seriozitate atat de terapeut cat si de sportiv. La Centrul de Exceleta Cardio Mix am creat propriul meu concept de refacere si recuperare: Senzorialmixoterapie.

dsc05646dsc08883

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *