AVENTURA SANATATII

SANATATEA – DIAMANTUL AUTENTIC GREU ACCESIBIL SI GREU DE GASIT !

podcastul AVENTURA SANATATII, viata altfel poate fi urmarit pe canalul de youtube https://www.youtube.com/watch?v=0FlOUOLQvRw

DE CE AVENTURA SANATATII ? Pentru ca oamenii sunt diferiti ! Pentru ca masinariile lor sunt diferite !

Pentru ca diagnosticele, afectiunile si bolile sunt diferite ! Pentru ca manifestarile si tipologiile afectiunilor si bolilor sunt diferite !

Pentru ca tratamentele, terapiile, solutiile si rezolvarile sunt diferite si personalizate in functie de tipologia genetica de fabricatie, modul de viata si alegerile facute !

Pentru ca sanatea reprezinta o AVENTURA UNICA a fiecarei masinarii umane care a parcurs un drum, un mod de viata si anumite alegeri, in functie de nivelul de  cultura, de informatii, conjuncturi si oportunitati la care fiecare a avut acces !

De ce existam in piata de 30 de ani si totusi foarte multi nu au auzit de noi? Pentru ca valoarea unui BRAND este AUTENTICITATEA si lucrul bine facut, profesionalismul si perfectionarea continua.

De ce nu gasiti informatii si nu vorbim despre medicina generala, comuna, la indemana oricui? Pentru ca medicina practicata de noi este unica, preventiva, personalizata, care trateaza si vindeca bolile si afectiunile pana la nivel de patologie.

De ce suntem greu de gasit si greu accesibili? Pentru ca un lucru valoros este intotdeauna greu de gasit si greu accesibil, altfel nu va mai avea valoare. Intotdeauna cand cineva isi doreste un lucru de valoare se zbate, da din coate, sa straduieste maxim, face tot ce ii sta in putinta sa ajunga sa descopere sau sa aibe acel lucru (cat mai mare, cat mai bun, cat mai frumos si daca se poate sa il aibe doar el). Noi nu suntem nici pe toate gardurile si nici pe toate drumurile si nici la distanta de un click pentru toata lumea. Ba mai mult nu ne facem nici reclama. Un lucru (brand) valoros nu are nevoie de reclama, el se vinde de la sine, atunci cand el este usor accesibil si la indemana oricui isi pierde automat valoarea, Desi se vorbeste excesiv si se practica  o multitudine de tertipuri, de solutii  si tratamente de vindecare,  prin reclame care mai de care gresite despre sanatate, oamenii au o groaza de probleme si esecuri in aventurile lor in sistemul medical  atat de stat cat si privat;

 De ce? Din cauza motivelor generate de informatiile de calitate oferite de mai sus care releva unicitate masinariei umane si responsabilitatea de a trata individualizat fiecare pacient in parte.

CARE SUNT CAUZELE REALE ale acestor probleme si esecuri cu care se confrunta marea majoritate a pacientilor in aventura sanatatii  parcurse de ei?

Ignoranta, superficialitate NIVELUL PRECAR DE CULTURA SI INFORMATIE de calitate, lipsa experintei practice cat si implementarea standardizata atat a teoriei cat si a practicii de tratamente si stadii operationale

Identificarea corecta a cauzei si nu tratatea efectului este cheia succesului unui brand valoros. Efectul scontat este invers proportional cu stiinta majoritatii maselor la nivel de societate, Cu cat un lucru este mai greu accesibil si greu de gasit cu atat devine mai valoros. Parcurgerea acestor aventuri unice ale pacientilor nostrii in ceea ce priveste  sanatatea nu este usoara este o munca grea titanica si de responsabilitate pe care ne-o asumam, dar calitatea si profesionalismul face diferenta si ca atare reusitele si imbunatatirile radicale ale vietilor oamenilor prin tratarea si vindecarea multor cazuri extrem de dificile ne maresc considerabil valoarea cat si spectrul satisfactional.

Sanatatea = diamantul autentic greu accesibil si greu de gasit. De ce as fi ales sa fac ceva ce face toata lumea? Cum s-ar mai vedea si face diferenta  de valoare, de pasiune,  de implicare intre mine si ceilalti? Inevitabil marea majoritate a oamenilor fac diferenta doar prin pretul diferit (mai ieftin sau mai scump). Din pacate potentialul intelegerii softurilor din dotare nu le permite multora sa poata evalua corect si adevarat potentialul, caracteristicile, diferentele si valoarea.  Oamenii din pacate sunt foarte usor de influentat, pacalit si manipulat si ca atare alegerile pe care le fac, indiferent de motivele justificate pe care le aduc, sunt acele alegeri rezumate la stadiul de  grup/multime si de pret, sau de cele mai multe ori dupa numele grele promovate agresiv (multi dintre ei habarnisti, ce nu au nicio treaba cu domeniul) prin strategii de interes politico-financiare etc ….