ANTRENORUL DESTINELOR

6

   Conceptul meu: când ați înțeles că viața și sănătatea sunt de nepretuit, atunci ați făcut primul pas, cel mai important pas spre o viață mai bună.

* * *

SCHIMBAND VIETILE …

from left to right: Gigi Jiga 148 KG in 2010 , 100 kg in 2012 , 89 kg in 2014

(from left to right: Gigi Jiga 148 KG in 2010 , 100 kg in 2012 , 89 kg in 2014)

Cand m-am ajuns prima data la Dl. Prof, Dragomir vroiam sa slabesc, al 2 motiv fiind sanatatea. Dar in timpul colaborarii, am realizat ca sanatatea este motivul principal, care a devenit si motivatia mea!!!

In urma colaborarii, pe langa sanatate, am primit si efecte secundare: am slabit 60 kg; am ajuns sa alerg 10 km/57 sec (eu care in timpul scolii nu terminam proba de rezistenta si uram sa alerg pe distastante relativ marisoare), tonus muscular f bun, stare psihica buna si incredere in mine! Foarte important!!! O parte neplacuta: nu ma mai recunosteau oamenii care nu ma vazusera in ultimele 6 luni, sau chiar mai recent. Mai ales ca atunci cand am slabit sub 100 kg mi-am dat si barba jos .Cand am fost intrebat ce operatii am facut, am raspuns ca una singura, am dat barba jos. Pentrut mine, intrarea in Cardio Mix a insemnat redobandirea sanatatii, atingerea unor aptitudini psiho fizica la care nici in cele mai frumoase visuri nu le-am crezut, incredere in mine, intalnirea cu oameni minunati! Si totul se datoreaza Dlui. Prof. Mihai Dragomir! O persoana devotata telului de a ajuta pe cei dornici, implicat 100% in planurile sale, planuri facute numai pentru cei care vor sa-si imbunatateasca modul de viata!!!Multumesc Domnule Profesor Mihai Dragomir !!! Cu stima,Gigi Jiga

***

MARIA este mama.Are trei copii minunati de 13, 11 si 2 ani. Principala ei grija a fost ca in primul rand cei doi copii sa faca miscare pentru sanatate, ea fiind in planul doi. La a treia sarcina a realizat ca este nevoie de o schimbare si vis a vis de conditia ei fizica. 8 luni a fost prezenta de doua ori pe saptamana la Cardio Mix iar dupa cea de a treia sarcina in sase luni de zile a trecut prin aceasta miraculoasa transformare.

maria

Sile Liber ( Vasile Constantin) Reporter stiri sportive -EUROPA FM –”Aventura” mea a inceput simplu. Am un coleg care s-a lasat pe mana maestrului Mihai Dragomir acum cativa ani si ale carui rezultate m-au impresionat atunci. Mai ales ca suntem cam din aceiasi “categorie de greutate”. Mi-a spus acum ca as avea ocazia sa urmez o perioada de antrenamente, dar recunosc ca la inceput am fost sceptic. Ajunsesem ocazional in cateva sali de “tras de fiare” unde mergea un amic si ramasesem cu o imagine amara. O inghesuiala de aparate pe metru patrat, miros intepator de transpiratie si foarte multe cefe groase cu lanturi cat ale dulaului din “Tom si Jerry”. Deloc imbietor. Mi-am zis ca o sa gasesc ceva asemanator, dar n-a fost absolut deloc asa. Sala, foarte curata si cocheta, arata mai mult a living de vila plasata pe malul marii si aflata in proprietatea unui miliardar cu bun gust. Recunosc insa ca dupa primele doua antrenamente mi-a mai palit din elanul care m-a insufletit la inceput. Neobisnuit fiind cu miscarea fizica, am crezut ca n-o sa pot duce la bun sfarsit totul. Mai apoi, dupa a 3-a sau a 4-a sedinta, parca s-a produs o descatusare. N-am auzit nicio “Hai baaa, inca una!” sau “Baga mare puturosule!”, cum se practica pe la “alte case” de catre pseudo-antrenori cu cracul suflecat la pantalonii de fâş si fluierul agatat de gat. Nici n-am simtit cum s-a dus perioada alocata pentru slabit, dar cert e ca mi-am atins obiectivul fara sa vreau, aproape. Am “dat jos” aproape 6 kg, insa m-a simt ca si cum as si scapat de un rucsac cu pietre! Mi-am descoperit muschi de care nici nu stiam ca exista… Felicitari si cele mai frumoase ganduri celor ce au creeat acest concept minunat!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *