ANTRENORUL DESTINELOR

Aici vei putea citi, dacă ai răbdare, despre oameni și poveștile lor, dar poți afla și cum îți poți schimba viața accesând pilonul de antrenament personalizat, consiliere în reformarea stilului de viață, terapie motivațională, conceptul Cardio Mix Antistress și cum am reușit să schimb viețile oamenilor

PROGRAM ANTRENAMENT INDIVIDUAL PERSONALIZAT. În antrenamentul individualizat totul este despre tine. Scanerul meu știe să te motiveze, să te antreneze. 30-40-60 sunt minutele în care corpul tău lucrează pentru mine, iau eu doar pentru el.

***

CONSILIERE ÎN REFORMAREA STILULUI DE VIAȚĂ – nu îți pot spune secretul vieții sau al dietei minune, pentru că nu le deține nimeni! Dar poti afla stând față în față cu mine, adevărul despre hrană, cum să trăiești cu adevărat, cum să crești o familie frumoasă și sănătoasă, cum să ai o viață echilibrată. Și ăsta poate fi doar începutul.

***

TERAPIE MOTIVAȚIONALĂ. Când ați înțeles că viața și sănătatea sunt de nepretuit, atunci ați făcut primul pas, cel mai important pas, spre o viață mai bună. Pentru menținerea motivației trebuie să lucrați cu un specialist care să monitorizeze permanent starea dumneavoastra fizică și psiho-fizică.

1

CONCEPTE ANTI STRESS. Ce spun clientii: ”am descoperit echilibrul perfect în viața mea: Cardio Mix, combinația perfecta pentru cineva care nu are timp.”

jo-bonila

***

SCHIMBÂND VIEȚILE …

from left to right: Gigi Jiga 148 KG in 2010 , 100 kg in 2012 , 89 kg in 2014

(from left to right: Gigi Jiga 148 KG in 2010 , 100 kg in 2012 , 89 kg in 2014)

Când am ajuns prima dată la Dl. Prof. Dragomir voiam să slăbesc, al doilea motiv fiind sănătatea. Dar în timpul colaborării, am realizat că sănătatea este motivul principal, care a devenit și motivația mea!!! În urma colaborării, pe lângă sănătate, am primit și efecte secundare: am slăbit 60 kg; am ajuns să alerg 10 km în 57 de minute (eu care în timpul școlii nu terminam proba de rezistență și uram să alerg pe distanțe relativ mărișoare), tonus muscular foarte bun, stare psihică bună și încredere în mine! Foarte important!!! O parte neplăcută: nu mă mai recunoșteau oamenii care nu mă văzuseră în ultimele 6 luni, sau chiar mai recent. Mai ales că atunci când am slăbit sub 100 de kg, mi-am dat și barba jos. Când am fost întrebat ce operații am facut, am răspuns că una singură, am dat barba jos. Pentru mine intrarea în Cardio Mix a însemnat redobândirea sănătății, atingerea unor aptitudini psiho-fizice la care nici în cele mai frumoase visuri nu le-am crezut, încredere în mine, întâlnirea cu oameni minunați! Și totul se datorează domnului Prof. Mihai Dragomir! O persoană devotată țelului de a ajuta pe cei dornici, implicat 100% în planurile sale, planuri făcute numai pentru cei care vor să-și îmbunătățească modul de viață!!! Mulțumesc Domnule Profesor Mihai Dragomir!!! Cu stima, Gigi Jiga

***

MARIA este mamă. Are trei copii minunați de 13, 11 și 2 ani. Principala ei grijă a fost ca în primul rând cei doi copii să facă mișcare pentru sănătate, ea fiind în planul doi. La a treia sarcină a realizat că este nevoie de o schimbare și vis a vis de condiția ei fizică. 8 luni a fost prezentă de două ori pe săptămâna la clasele de Cardio Mix iar după cea de a treia sarcina în șase luni de zile a trecut prin această miraculoasă transformare.

maria

***

Sile Liber ( Vasile Constantin) Reporter stiri sportive -EUROPA FM –”Aventura” mea a început simplu. Am un coleg care s-a lăsat pe mana maestrului Mihai Dragomir acum câțiva ani și ale cărui rezultate m-au impresionat atunci. Mai ales că suntem cam din aceiași “categorie de greutate”. Mi-a spus acum că aș avea ocazia să urmez o perioadă de antrenamente, dar recunosc că la început am fost sceptic. Ajunsesem ocazional în câteva săli de “tras de fiare” unde mergea un amic și rămăsesem cu o imagine amară. O înghesuială de aparate pe metru pătrat, miros înțepător de transpirație și foarte multe cefe groase cu lanțuri cât ale dulăului din “Tom și Jerry”. Deloc îmbietor. Mi-am zis că o să găsesc ceva asemănător, dar n-a fost absolut deloc așa. Sala, foarte curată și cocheta, arata mai mult a living de vilă plasată pe malul mării și aflată în proprietatea unui miliardar cu bun gust. Recunosc însă că după primele două antrenamente mi-a mai pălit din elanul care m-a însuflețit la început. Neobișnuit fiind cu mișcarea fizică, am crezut că n-o să pot duce la bun sfârșit totul. Mai apoi, după a 3-a sau a 4-a ședință, parcă s-a produs o descătușare. N-am auzit nicio “Hai băăă, încă una!” sau “Bagă mare puturosule!”, cum se practică pe la “alte case” de către pseudo-antrenori cu cracul suflecat la pantalonii de fâş și fluierul agățat de gât. Nici n-am simțit cum s-a dus perioada alocată pentru slăbit, dar cert e că mi-am atins obiectivul fără să vreau, aproape. Am “dat jos” aproape 6 kg, însă m-a simțit ca și cum aș fi scăpat de un rucsac cu pietre! Mi-am descoperit mușchi de care nici nu știam că există… Felicitări și cele mai frumoase gânduri celor ce au creeat acest concept minunat!

***

‘ Eram obișnuita să trăiesc cu o serie de probleme de sănătate, însă căutam soluții. Mihai Dragomir s-a dovedit a fi cea mai buna soluție pentru mine și problemele mele. L-am ales pe Mihai și conceptul Cardio Mix pentru că avem, și încă am nevoie, de un program special și personalizat, și pentru că am vrut să fac lucrurile într-o manieră potrivită, am apelat la un specialist. Sunt câțiva pași importanți pe care i-am făcut alături de Mihai Dragomir, de la schimbările musculare până la schimbarea funcțiilor organelor vitale și readucerea lor în parametri funcționali, până la echilibru și la relaxarea întregului corp și a mentalului. Sunt doar câteva experiențe în viață care te lasă fără cuvinte. Experiența mea cu Mihai Dragomir și Cardio Mix este una dintre ele.” Veronica Nicolae Mc Cann Erickson

003

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *