COACHING SANATOS

ANTRENAMENT PENTRU VIATA

Putem sa vorbim despre mancare, viata, oameni si sport mult si bine. Insa trebuie sa intelegem ca suntem peste 7 miliarde de metabolisme diferite. Nu suntem toti la fel. Personalizarea stilului de viata reprezinta cheia succesului si reusitei atunci cand, ca specialist reformezi pacientul catre o noua directie.

4

Un nou inceput!

Multumesc intregii echipe Cardio Mix, si in primul rand domnului Mihai Dragomir cel care a scos untul din noi, cel care ne-a sustinut mereu si ne motiva “hai ca dau o tava de mici la final”, cel alaturi de care simteam “ploaia” in sala de antrenament si simteam ca zburam pe unele miscari, cel care avea grija mereu sa nu ne accidentam, cel care a facut 5 concurenti sa simta intr-adevar ca traiesc si sa vada ce e cel mai important in viata si anume sanatatea “Dumnezeu a facut omul sa se miste , sa simta ca traieste …“. A fost o experieta de neuitat din care am invatat enorm , am descoperit un nou stil de viata mult mai sanatos in care fast-food urile nu exisita, un nou stil de viata in care pot sa si zbor daca vreau… daca nu ma credeti incercati Cardio mix!!! – Razvan Ionascu.

001

***

” Eram obisnuita sa traiesc cu o serie de probleme de sanatate, insa cautam solutii. Mihai Dragomir s-a dovedit a fi cea mai buna solutie pentru mine si problemele mele.L-am ales pe Mihai si conceptul Cardio Mix pentru ca avem, si inca am nevoie, de un program special si personalizat si pentru ca am vrut sa fac lucrurile intr-o maniera potrivita am apelat la un specialist.Sunt cativa pasi impotanti pe care i-am facut alaturi de Mihai Dragomir, de la schimbarile musculare pana la schimbarea functiilor organelor vitale si readucerea lor in parametri functionali, pana la echilibru si la relaxarea intregului corp si a mentalului. Sunt doar cateva experiente in viata care te lasa fara cuvinte.Experineta mea cu Mihai Dragomir si Cardio Mix este una dintre ele.”- Veronica Nicolae Mc Cann Erickson

003

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *